Hallo, wij zijn Prisma. Dit is ons verhaal. Kom je mee?

Wij zijn vakidioten, Java & .NET developers, full stack bouwers, DevOps engineers, true consultants en bovenal echte mensen-mensen. Individueel zijn we vakmensen, samen zijn we alleskunners. Wij hechten aan een fijne sfeer, platte hiërarchie en een gezamenlijke drive om altijd tot de beste oplossingen en resultaten te komen. Kennis is er niet alleen om te vermeerderen maar zeker ook om te delen. Sta stil bij successen. Die moeten gevierd worden. En ook op je werkplek hoor je je net als thuis te voelen.

Come on in! Voel je thuis :)

Je eigen coach om het beste uit jezelf te halen.

Als we het hebben over dat we persoonlijk zijn, dan menen we dat natuurlijk ook. Op momenten die zowel een zakelijk als ontspannen karakter hebben. Bij Prisma heb je standaard een coach. Een juiste coach is iemand die bij je past en met wie je op vaste maar ook op ad hoc momenten spreekt of spart. Dit kan gaan over inhoudelijke IT issues of over welk onderwerp dan ook. Samen komen we verder! Bij ons sta je er dan ook nooit alleen voor. We zijn een familie / team.... vul zelf maar in ;)

We zijn geen familiebedrijf, al voelt het soms wel zo:)

Welkom in ons kantoor! Het kantoor. Met uitzicht natuurlijk. Elke vrijdag de VrijMiBo verzamelplaats voor wie wil en kan. Een potje old school gaming op onze Arcade kast, een pittig potje pingpong, een biertje, 0% of gewoon. En dan natuurlijk onze befaamde uitjes. Vaak ook met partners erbij, gezellig. Toch leuk dat ook zij weten waar en met wie je samenwerk aan mooie projecten. We slaan geen feestelijk moment over om samen te komen en er een feestje van de maken!

 

We zijn geen familie van elkaar. Al voelt het soms wel zo. We zijn zelfs op het punt dat partners vragen wanneer het volgende Prisma-uitje is. Toch leuk om te horen :)

Aandacht voor medewerkers

Het stroomt ons door het bloed.

Zonder onze mensen, geen Prisma.

Onze mensen maken Prisma tot wat Prisma is: een super toffe, groeiende organisatie met mooie klanten en applicatieve producten. Alleen wanneer we met plezier aan de slag gaan, kunnen we het beste uit onszelf halen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat jij echt jezelf kan zijn. Dat je op je gemak bent in jouw rol en in de organisatie. Er is dus aandacht nodig voor wie jij bent en wat jij wilt. Ja, we hebben dan ook korte lijnen en iedereen heeft toegang tot zijn/haar coach. Niks is verplicht, en bijna alles mag ;)

Oh en ja, we doen ook aan sportevenementen. 
Nou ja, er wordt dagelijks wel een potje pingpong gespeeld. 

Zomaar een greep uit team Prisma.

Leuk om alvast te weten met wie je wellicht straks jouw eerste VrijMiBiertje drinkt.
Of iets anders natuurlijk. Jij bepaalt.

Kom Prisma ontdekken. En begin iedere dag met een glimlach.

We ontmoeten je graag!
Ontdek de vacatures en neem eens contact met ons op