Gesolliciteerd. Wat ontzettend gaaf! Dit mag je van ons verwachten.

Mooie projecten en technologische innovatie. Volop kennisdeling, inspiratiesessies en opleidingen. Toekomstperspectief en carrière pad naar eigen inzicht. 

Veel afwisseling met verschillende opdrachten en werkplekken. Plezier tijdens pizzasessies, meetups, VrijMiBo's en andere evenementen. Prisma voelt klein door onze open en warme cultuur.

Gesolliciteerd, het proces is gestart. Op naar succes!

Wat fijn dat je bij Prisma hebt gesolliciteerd. Daar worden we blij van. Wij vinden het belangrijk dat je zo snel mogelijk weet waar je aan toe bent. Het sollicitatieproces duurt daarom niet lang, maar is natuurlijk wel zorgvuldig. We vinden het zowel voor jou als voor ons erg belangrijk dat we tijdens het proces te weten komen of we bij elkaar passen.

Tijdens ons sollicitatieproces ga je dan ook kennis maken met verschillende bijna collega’s :)

Creative people have the power to transform the world. Give your career excitement and flexibility.

Ons sollicitatieproces, een proces van mensen ontmoeten en beter leren kennen.

Solliciteren is spannend en tegelijkertijd ook uitdagend. Maar het is voornamelijk een proces waarbij je nieuwe mensen gaat ontmoeten. Nieuwe relaties worden aangegaan en kennis en ervaringen worden uitgewisseld.

Gaaf toch! Wij hebben er dan ook veel zin in!

Welke stappen gaan we zetten?

Van kennismaking naar jouw eerste opdracht.

1. Kennismaking
Jouw sollicitatie is in goede orde ontvangen. Gaaf! We willen elkaar natuurlijk beter leren kennen en dat gaan we dan ook doen tijdens het kennismakingsgesprek. Vraag het hemd van ons lijf!
2. CTO & Assessment
Net even die technologische diepgang toetsen. Soms vinden we dit voor een specifieke rol namelijk belangrijk. Lekker sparren en van gedachten wisselen met onze CTO en één van onze technische experts. Uitdagend hoor!
3. HR Meeting
Samen met ons ga jij het HR gesprek aan. We zullen stilstaan bij alle contractmogelijkheden die we vanuit Prisma te bieden hebben. Wat wordt jouw contract? Spannend :)

Wat zijn jouw plannen en dromen?

Het kennismakingsgesprek is jouw eerste kennismaking met Prisma. Wij willen graag een onvergetelijke indruk bij je achterlaten. We nemen je dan ook mee in het verhaal van Prisma en natuurlijk in de uitdagingen waarvoor we staan en die we graag nog willen aangaan.

Welke indruk ga jij achterlaten?

Kom Prisma ontdekken. En begin iedere dag met een glimlach.

We ontmoeten je graag!
Ontdek de vacatures en neem eens contact met ons op