Sluit je aan bij onze open cultuur

Open cultuur, creativiteit, passie, plezier en leren zijn de kernwoorden/waarden van onze organisatiecultuur. Wij stimuleren het hebben van plezier, gecombineerd met creatieve uitdagingen. Fouten maken is geen probleem, zolang je er maar iets uit leert. De groei van onze mensen is dan ook onze prioriteit.

Sluit je aan

#GROWTH #CREATIVEPEOPLE

Bij Prisma waarderen we mensen boven processen en benutten we potentieel door voorop te lopen op het gebied van persoonlijke groei en creativiteit.

Groeien doe je dan ook binnen een zeer ambitieus bedrijf. Stil zitten is natuurlijk helemaal niets voor jou, en daar houden we van. Groeien door fouten te maken en ervan te leren.

Je spart met de nieuwste technologiën, leert nieuwe vaardigheden en wordt hierbij ondersteund door onze experts. Coaching vinden we belangrijk en helpt jou het beste uit jouw professionele leven te halen.

Bij Prisma combineren we plezier en passie met een inspirerende omgeving waarin je creatief kan zijn en gerichte groei zult doormaken.

ONZE OPEN CULTUUR GERICHT OP: GROWTH, SUPPORT & OPEN CULTURE

GROWTH
Dat onze mensen een gerichte groei doormaken bij Prisma is onze eerste prioriteit. En nee, dit is niet zomaar een zin die door onze marketing is bedacht, maar een van onze core focus gebieden. Ons doel is natuurlijk ook om als organisatie te groeien, maar dat willen we juist bereiken door onze mensen te helpen groeien. Bij Prisma krijg je dan een persoonlijk ontwikkelingsplan (POP) en daaraan gekoppeld een transparant carrièrepad. Jij zit aan het stuur en bepaald samen met Prisma wat je later wilt worden. Je weet dan ook exact wat je moet en wilt doen om jouw groei glans te geven.
SUPPORT
Support of zorg is typerend voor onze cultuur. En met zorg bedoelen we niet alleen felicitatie uitingen wanneer je jarig bent, het stilstaan bij persoonlijke successen, onze goede regeling omtrent ziektekosten. Dit is natuurlijk wat alle andere organisaties ook goed voor elkaar hebben en daarmee zullen we zeker niet onderscheidend zijn. Nee, zorg betekent bij Prisma dat we oog hebben voor elkaar, dus de zorgzame houding van onze mensen. Mensen die elkaar iedere dag weer opzoeken, ondersteunen, begeleiden en daarmee de mogelijkheid geven om te bloeien en te groeien. Zorg zit dan ook bij ons in het DNA ...  Doe Niets Alleen ;)
OPEN CULTURE
Onderdeel uitmaken van Prisma betekent dat je deel uitmaakt van een dynamische, multiculturele groep mensen die graag dingen verandert om te daarmee verbeteringen te bewerkstelligen. Een groep die ervan houdt om uitgedaagd te worden en van aanpakken houdt. Onze open cultuur, die volop groeikansen biedt, ondersteunt onze mensen om uitdagingen aan te gaan en daarbij altijd gesteund zullen voelen. We staan open voor elkaar, tonen respect naar elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is.

Kom de Prisma cultuur proeven.

Let's meet :)
Open possibilities